Technologie


Waarom is resonantie zo belangrijk voor ons?  Leer hier meer over


RESONANTIE


De wearable werkt volgens het resonantie principe


De wearable werkt volgens het resonantieprincipe. Maar hoe werkt dat precies? 

Daarvoor is eerst wat uitleg over het lijf nodig.

Kwantumfysica

Ons lichaam is een zelf herstellend en super intelligent systeem. Wat ze ons niet op school leren, is dat wij energetische wezens zijn en letterlijk bestaan uit frequenties.


Kwantumfysici zoals Albert Einstein hebben dit begin 1900 al geïntroduceerd aan de wereld. Een beroemde quote van hem:

"Toekomstige geneeskunde zal de geneeskunde van Frequenties zijn"

Elektromagnetische verbindingen

Onze cellen bestaan uit moleculen die weer uit atomen bestaan. Een atoom bestaat uit een kern met elektronen die eromheen draaien. Tussen de elektronen zit enorm veel ruimte maar ze worden op hun plaats gehouden door elektromagnetische verbindingen.

=> Dat principe zie je ook terug bij onze planeten die om de zon draaien. Er zit zeer veel ruimte tussen.


De compositie van een atoom en de snelheid waarmee die elektronen eromheen draaien geeft een trilling af, oftewel frequentie of resonantie


Dan kun je je voorstellen dat je nieren een andere samenstelling van atomen hebben dan je botten of huid. Elk weefsel heeft dus zijn eigen unieke frequentietrilling. 

Magnetisch veld

De wearable biedt combinaties van frequenties aan door middel van een krachtig magnetisch veld.


Denk maar aan een gereedschapskist die ter beschikking wordt gesteld. Het lijf is intelligent genoeg om te bepalen welke frequenties het nodig heeft en welke niet. Het is daarom veilig in gebruik.


De wearable biedt vrijheid in beweging. Nergens aan vast zitten, geen elektrodes of plakkers nodig. 

Eet, lees, slaap, kook, sport, werk; en dat alles terwijl de frequenties met onberispelijke nauwkeurigheid worden afgeleverd.


Door dit gemak kunnen ook mensen en zelfs dieren samen op hetzelfde moment worden ondersteund. Dit biedt ongekende mogelijkheden.

Voorbeeld Resonantie

Trek bij een gitaar aan een snaar en je ziet die ene snaar trillen. De rest trilt niet.


Neem het geluid op met je telefoon. Leg vervolgens een luidspreker onder de gitaar en speel datzelfde geluid weer af.


De luidspreker en de klankkast laten die ene snaar uit zichzelf weer trillen, zonder verder aan te raken! Dat is het resonantie principe.


LICHAAM ALS ORKEST


Al uw weefsels zijn als instrumenten


Hoe werkt onze technologie? We leggen het uit aan de hand van een voorbeeld. Beeld je in dat een orkest een mooie symfonie speelt.

Weefsels als instrumenten

Al jouw organen en weefsels kun je zien als losse instrumenten die elk hun eigen unieke frequentie spelen. In het geval van een orkest zijn dat de tonen.


Onze apparaten zijn de dirigent en de stemmer ineen, die een gereedschapskist aanreikt waar de instrumenten zich via het resonantieprincipe weer aan kunnen kalibreren. Lees verder om te begrijpen hoe dat werkt.

Prachtige symfonie

Als je jong en gezond bent, klinkt die symfonie prachtig en loepzuiver doordat alle instrumenten tot in perfectie op elkaar afgestemd zijn. Net zoals in een echt orkest worden tussendoor constant alle instrumenten gestemd voor optimale prestatie. Dat gebeurt dagelijks een aantal keer.

Instrumenten ontstemd

Wij leven het leven, worden ouder en/of we komen in aanraking met invloeden (stress, toxines, straling) die de instrumenten sneller kunnen laten slijten, waardoor onze weefsels – oftewel instrumenten - verouderen, ontstemd raken en trager zullen reageren.


Dit proces van vroegtijdige slijtage komt ook bij jongere mensen steeds meer aan de orde.


De een is bovendien zuiniger op zijn instrumenten dan de ander. De mate van onderhoud kan er voor zorgen dat je nog lang van je instrumenten kunt genieten

Stem je lijf dagelijks

Gebruik de wearable dagelijks om je systeem te blijven stemmen, te kalibreren en te onderhouden. Zo draagt het bij in het onderhouden van je instrumenten voor optimale resultaten op langere termijn.


In actie tegen stress

Ons lichaam behoort van origine in contact met de natuur te zijn. Wij zijn niet gemaakt op de moderne frequentieverstoringen van deze tijd en ervaren daarmee onbewust veel meer stress dan we zelf direct merken, met alle gevolgen van dien.


  • TIP 1: Zet je mobiel bij het slapen gaan op flightmodus (ipv nachtmodus) of zet je telefoon uit. Je zal gelijk al beter en dieper gaan slapen.
  • Tip 2: Zet je wifi en printer met wifi 's nachts uit op een tijdklok
  • Tip 3: Laat een specialist zoals buro stralingsmeten de straling bij je thuis opmeten. Je zult verstelt staan wat je allemaal niet ziet, maar je wel flink uit balans kan brengen.

Zelfherstellend vermogen stimuleren

Moleculen weer in originele staat


Onze apparatuur zorgt voor een krachtig elektromagnetisch veld dat met hoge snelheid combinaties van frequenties aanbiedt en daarmee de moleculen herinnert aan wat hun originele staat zou moeten zijn.


Zelfherstellend vermogen stimuleren


Onze apparatuur biedt energetische coherentie, waarin de energetische balans wordt gestimuleerd. Dat kan weer helpen bij stressvermindering, wat weer bijdraagt tot stimulering van het zelfherstellende vermogen van mens, dier en plant.